Open Days

 

 


Castle activities october

Песни, танци и нови запознанства за малчуганите от The Castle

Малчуганите от The Castle ще имат възможност да се запознаят с двете малки динокрокодилчета Хокус и Лотус, благодарение на новата система за чуждоезично обучение, разработена от екип професори от различни европейски страни. Героите и техните преживявания се въвеждат не само с игри и песни, но и със силата на разказа, описанието и въображението. 

За да участват в магията на превъплъщението всеки участник – дете или учител, облича своята вълшебна „динозавърска“ блузка. Затваряме с ръце магическия кръг и се отправяме на весело пътуване.

Децата от The Castle започнаха и занимания по балет в края на септември. Мотото е – колкото повече се движим, толкова по-добре се чувстваме. Програмата дава възможност на малчуганите да изразяват емоции чрез балетни техники. Запознаването с основите на балетното изкуство е изключително важно за развитието на програмата за танци, тъй като те развиват подвижността и баланса на децата.

Часовете по музика в The Castle също са истинско приключение. Малчуганите се запознават с музиката на различни култури, като през октомври месец те научиха за гайдите. Посредством забавно пътуване децата откриха, че гайдата е разпространена не само в България, а и в Ирландия, Франция и Унгария.

Снимки от занятията на децата може да разгледате – тук!